A clary zsálya olaj terhesség alatt történő használata

A Clary-zsálya illóolaj számos betegség számára előnyös, beleértve a depressziót, szorongást, migréneket, emésztési zavarokat, bőrgyulladást és egyéb stressz által kiváltott tüneteket. Ez a terápiás növényi olaj ajánlott a nők egészségügyi problémáira, beleértve a premenstruációs szindrómát vagy a PMS-et. A Clary zsálya illóolaj segíthet a fájdalom enyhítésében és a munkaerő elősegítésében a szülés és a kiszállítás megkönnyítése érdekében. Azonban ellenjavallt bármilyen terhesség alatt bármikor, mivel ez a méh vagy méh összehúzódását okozhatja. Beszélje az egészségügyi szakemberrel, hogy a szülést szedje a clary zsálya olajjal.

Öntsön egy kis mennyiségű clary zsálya illóolajat egy tálba, és áztassa bele a fehérítetlen pamut golyókat vagy párnákat. Helyezze a pamutot a párnaszekrénybe, vagy az ágyhoz közel, amikor a felesége vagy orvosa azt tanácsolja, hogy biztonságosan megteheti. Ez akkor lehet, ha terhessége elérte az esedékesség napját, vagy amikor a munka megkezdődött. A clary sage olaj belélegzése elősegíti a méh összehúzódását a munkaerő megkönnyítése érdekében.

Keverjünk össze egy rész clary sage oil-t egy rész tiszta hordozóolajjal, például mandulaolajjal. A használat előtt 12 órával kis mennyiséget teszteljen a belső karján, hogy az ne okozzon allergiás reakciót a bőrön. Az ujjaival masszírozza az olajat a hasa bőrére, hogy megkönnyítse a munkát és megkönnyítse a szállítási fájdalmat. Csak az orvos vagy a szülésznő által ajánlott illóolaj mennyiségét szabad használni, mivel túl sok mérgező lehet.

Helyezzen néhány csepp clary zsálya illóolajat egy aromaterápiás égőbe, és hagyja, hogy az illat szétterüljön a szülés helyére. Az aroma légzés megkönnyíti a munkaerőt az összehúzódások fokozásával és a fájdalom csökkentésével a gyorsabb és könnyebb születéshez. Keverje össze a clary bölcset más illóolajokkal, például a levendulával, hogy elősegítse a nyugalmat és csökkentse a szorongást a születés előtt és alatt.

Adjunk hozzá néhány csepp clary sage oil-t egy hidratáló krémhez vagy egy krémhez. Használjunk 2 csepp illóolajat 10 ml tejszínre vagy lotionra. Gyorsan masszírozza a bőrt a munka előtt, hogy megkönnyítse a fájdalmat és elősegítse a méhösszehúzódásokat a könnyebb szállítás érdekében.