A kalória a boba tej teában

A Boba tej teája, amelyet buborék teáként vagy tapioca tea-ként is felkínálnak, gyakran fekete vagy zöld tea, nagy tapioka körték, tej és méz. Ez a kevert, édes ital kalóriát tartalmaz, amely segíthet a táplálkozási célok és az energiaszükségletek kielégítésében.

Kalória

A 12,7 fl. oz. A boba tejet tartalmazó tea 207 kalóriát tartalmaz, a MyFitnessPal honlapján. Ha egy 2000 kalóriás étrendet követ, ez 10,3 százalékot jelent napi kalóriáinak. Minden további gyümölcslevek vagy más aromák növelik a kalóriát.

Tápanyagok

A boba tej tejesítményének több kalóriája szénhidrátból származik. A MyFitnessPal megjegyzi, hogy egy 12,7 fl. oz. A boba tejet tartalmazó tea 45 gramm szénhidrátot tartalmaz – vagy a tápanyag 130 grammjának 2,3 százaléka, amit az Intézet minden nap fogyaszt. Ez a kiszolgáló méret 1 g fehérjét is tartalmaz.

szempontok

A 12,7 fl. oz. Csésze boba tej tea 3 g zsírt, vagy 4-7 százalékát a zsír mennyiség MayoClinic.com azt ajánlja, hogy korlátozza magát a napi rendszerességgel. Bármely ízesítő adalékanyag a teához növelheti a zsírtartalmat.