A kalóriákat egy evőkanál barna cukorban

A barna cukor, vagy a fehér cukor melaszral kombinálva világos és sötét fajtákból származik. Hozzáadja az ízeket és a kalóriákat a különféle desszert receptekhez, és édesként kísérheti a kávét vagy a teát.

Kalória

1 tbs. A barna cukor adagja 52 kalóriát tartalmaz, az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma Nemzeti Növényadatbázisának megfelelően. Az USDA által ajánlott napi 2000 kalória alapján ez a kalória 2,6 százalékát teszi ki naponta.

Tápanyagok

1 tbs. A barna cukor kiszolgálása nem kínál a táplálkozási értékhez képest nagy mennyiséget, a National Nutrient Database szerint. A barna cukor ezen része 11 mg kalciumot, 1 mg foszfort, 1 mg magnéziumot, 18 mg káliumot és nyomnyi mennyiségű vasat, rézt, szelént, niacint, pantoténsavat és B6-vitamint tartalmaz.

szempontok

A barna cukor sok kalóriája szacharózból, cukorból származik. A Nemzeti tápanyag adatbázis azt jelzi, hogy 1-tbsp. A barna cukor adagja 13,05 mg. Egy cikk a Women Fitness weboldalról arra figyelmeztet, hogy a magas cukrok, mint például a szacharóz, gyors súlygyarapodást okozhat.