A kávé likőr kalóriáit

A kávé likőrök édesnek érezhetik magukat, de nem mindig barátságosak a derekára – még akkor is, ha a sziklákon vagy a nem kalóriás kávén inni. A kalóriaszámot még jobban megnöveli, amikor ezt a likort bizonyos koktélokba keverik.

Azonosítás

Egy 1 oz. A kávé likőr felvétele körülbelül 125 kalóriát tartalmaz. Egy tipikusabb 1,5 oz. Lövés hálók 188 kalóriát. Ez a napi kalória 6 százaléka adagonként 1 oz. Lövés, vagy a napi kalóriák 9 százaléka egy 1,5 hüvelyk. Lövés, a 2000 kalóriás étrend alapján. Kávé likőr is megtalálható ízesített fajtákban, például vanília vagy csokoládé. A likőr márkájától és az ízétől függően az ízesített változat többé-kevésbé cukrot tartalmazhat, mint a szokásos fajta, ami enyhén megváltoztatja a kalória mennyiségét.

szempontok

A kávé likőrje magasabb a kalóriáknál, mint a desztillált alkoholok lövéshez. Egy lőtt rum vagy vodka 65 kalóriát adagol 1 literenként. Lövés a napi számlálókhoz képest a likőrben lévő 125-hez képest, a College Drinking Prevention honlapján.

Figyelem

A koktél készítése kávés likőrrel jelentősen megnövelheti a kalória számát. Vegyük például a népszerű fekete orosz nyelvet. A 4-oz. A kiszolgálás körülbelül 326 kalóriát tartalmaz. Készíts egy fehér orosz, 1 evőkanál. Fél felét, és még 20 kalóriát ad hozzá.