A kockás csirke főzésének legjobb módja

A főtt, kockára vágott csirke az összes amerikai receptből származó leves, leves és saláta receptje az ázsiai krumplitestekhez és a latin-amerikai empanadákhoz. A csirke meglehetősen gyors és kevéssé finomabb, ezért a főtt csirke főzés nagyon kevés időt és energiát igényel. Számos módszer áll rendelkezésre a kockára vágott csirke főzésére, de a leggyorsabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a serpenyőben sütni. A csirke finom felmelegedése meglehetősen magas hőn tartva lédús, finom és készen áll a kedvenc receptje mellé.

Töltsük meg a serpenyő alját csak annyi olívaolajjal, hogy bevonjuk. Az olajbogyó tele van szív egészséges omega-3 zsírsavakkal, de még mindig zsíros, ezért használjon könnyű kéz adagolásakor.

Hűtsük fel az olívaolajat közepes magas hőmennyiségig, amíg csillogni kezd, és engedje el az illatát.

Adja hozzá a nyers, kockás csirkét a serpenyőhöz egyszerre.

Keverjük össze a csirke kockákat, hogy az olívaolajjal bevonjuk őket. Szárítsd őket durva sóval és repedt bors ízlés szerint.

Keverjük és főzzük a csirkét 6-8 percig, vagy amíg aranybarna kívülről van, és egy azonnal leolvasható hőmérő 160 F-et olvas, amikor behelyezzük a kockák véletlenszerű mintavételezésébe.