A komponensek a clinique pattanás oldatát tisztító hab

A Clinique termékek, beleértve a bőrápoló vonalakat és kozmetikumokat, elérhetők a tanszéken és a szaküzletekben. A Clinique Acne Solutions Cleansing Foam az első lépés a Clinique hatékony, over-the-counter pattanások kezelésében. Ez a termék a piszok, az olaj és a kozmetikumok eltávolítására szolgál, és ösztönzi az egészséges sejtforgalmat a pórusok tisztítására és a pattanások megelőzésére.

Funkció

A Clinique Acne Solutions Cleansing Foam egy habzó bõrtisztító, melyet olajos, pattanásos bőrre terveztek. Ez a termék eltávolítja a piszkot, az olajat és a smink maradékot, enyhíti a bőr irritálódását, csökkenti a bőrpír és finoman eltávolítja a pórusokat a mitesszerek kezelésére és a pattanások megelőzésére. A tisztító az első lépés egy háromlépéses pattanáskezelő rendszerben, amely megbízható és bevált akne elleni összetevőket használ.

Hatások

A Clinique Acne Solutions tisztító hab hatóanyaga szalicilsav. A szalicilsav lágyítja a bőrt, leöblíti a pórusokat és ösztönzi a sejtforgalmat. A szalicilsav hatékony választás a mitesszerek kezelésére, de nem hatékony fehérvérsejteknél és egyéb akne esetén egyéb termékek hozzáadása nélkül. A tisztító hab 2% szalicilsavat tartalmaz a SkinProductsTreatment.com szerint. Koffein, alga, kola és borsmenta kivonatok kerülnek a tisztítóba, hogy csökkentse a bőrpír és javítsa a bőr megjelenését.

típusai

Az Acne Solutions rendszer más termékei közé tartozik a Clarifying Lotion és Clearing hidratáló. A Clarifying Lotion 1,5% szalicilsavat tartalmaz, míg a Clearing hidratáló csökkenti a P. acnes baktériumok szintjét a bőrön 2,5% benzoil-peroxiddal. Kövesse a tisztítót a Clinique tisztító lotionnal és a Clearing hidratálóvel. A három terméket úgy tervezték, hogy együtt használják a teljes akneellátáshoz.

Időkeret

A szalicilsav alapú tisztítóhabot naponta kétszer kell használni. Míg a jó akne-gondozási rendszer javítja a bőr állapotát 4-6 héten belül, az Acne.org szerint folytassa a pattanások ápolótermékeinek használatát a jövőbeni pattanások megelőzése érdekében. Az akne a stressz, a hormonok, a zsíros bőr vagy ezek kombinációjának eredménye lehet, de folyamatos kezelésre van szükség ahhoz, hogy a bőrét tisztán tartsuk.

Mellékhatások

A Clinique Acne Solutions Cleansing Foam és más Clinique akne ápolószerek hatóanyagai száradhatnak vagy irritálódhatnak. Használjon könnyű, olajmentes hidratálót a pattanásokkal ellátott termékekkel együtt, hogy csökkentse ezeket az irritáló hatásokat. A Clinique akneellátási vonalának pénzvisszafizetési garanciája van, ezért ha megtalálja, hogy a mellékhatások problémát jelentenek, vagy a bőr nem tolerálja ezt a pattanáskezelési rendszert, akkor visszaadhatja a helyi Clinique számlálóhoz.