A legjobb cipők a chi futáshoz

A ChiRunning a Danny Dreyer által kifejlesztett edzésforma, amely hangsúlyozza a sérülések nélküli futást a középső lábra / lábfejre való leszálláskor. Ez a lábakra és a térdre gyakorolt ​​nyomás, és a láb optimális formában tartja. Számos cég gyártja a ChiRunning cipőket, amelyek segítenek elérni ezt a természetes jelentést, beleértve az új egyensúlyt és a Newtonot. A cipő megkönnyíti, hogy a sarkon vagy a lábujj helyett a középső lábra süllyedjen, a súlypont finoman áthelyezve.

Közös csapdák

A cipõknek nem kell nevetségesen drága. Számos klub alakult ki a ChiRunning körül, és megpróbálhatja feltölteni az árakat egy pár “hiteles” ChiRunning cipőért. Az igazság az, hogy számos elismert vállalat viszonylag megfizethető áron gyártja a ChiRunning cipőket. Hacsak nem vásárolsz ChiRunning cipőt egy nagyobb tagsági csomag részeként egy klubnak, ne érzed magad kénytelenek fizetni felháborító árakat.

Hol kapható

A nagy kiskereskedők, köztük a New Balance és a Newton, közvetlenül eladják cipőiket az interneten keresztül. Továbbá, az új mérleg eladja a speciális ChiRunning 800 cipőt téglagyarójában, amelyek nagy bevásárlóközpontokban találhatók, és alkalmanként az egyes önálló raktárakban. Mint korábban említettük, a ChiRunning klubok gyakran cipőket adnak el, de ez a lehetőség nem ajánlott, mert az infláció ingadozhat.

Költség

A ChiRunning cipő tartós párja általában 70 és 200 dollár között van. A szállítási költségek és a forgalmi adó hozzáadódik a teljes árhoz. A drágább cipők általában elégedettségi garanciával jönnek, ami lehetővé teszi, hogy egy adott időszakban visszavissza a cipőket, ha nem felelnek meg az Ön igényeinek.