A legjobb idők a crossfit edzésekhez

A CrossFit edzések folyamatosan változatosak, a nagy intenzitással végrehajtott funkcionális mozgások. Ezt az edzésprogramot az elit sportolók, a katonai személyzet és a katasztrófaelhárító személyzet fogadta el a világ minden tájáról. Az edzések széles, általános és befogadó szemszögből történő tervezésével a CrossFit edzések listája majdnem végtelen lehetőségeket kínál.

WOD

A CrossFit edzést WOD-nak is nevezik a “napi edzésnek”. A CrossFit tornák minden nap új WOD-t küldenek. Minden edzés egy speciális technikával történik, beleértve a befejezett fordulókat, az idő vagy a súlyemelést. A referencia edzésprogramok a leggyakrabban használt edzések, amelyek meghatározzák a legjobb időt, és magukban foglalják a neves WOD-okat, például a “lányokat” vagy a “hősöket”. Ezek az összehasonlító edzések a CrossFit edzések minden időkben a CrossFit edzőtermei számára a legjobb időt biztosítják a világon.

Személyes rekordok

Minden CrossFit sportolónak van egy személyes rekordja vagy a legjobb idő a legtöbb CrossFit edzésre. A személyes feljegyzések általában a benchmark edzésekre összpontosítanak, és az általános teljesítményt és fejlesztéseket követik és mérik. Ennek eredményeképpen a CrossFit sportolók megpróbálnak személyi rekordokat beállítani bizonyos edzésekre a legjobb idő beállításával. Például, az előző személyes rekord lehet 18 kör “Cindy”, de akkor próbálja meg a legjobb időt, vagy személyes rekordot, ha megtörik 20 fordulóban a következő kísérlet.

Játékosok

A CrossFit sportolók a CrossFit Games versenyeken versenyeznek, hogy “a legerősebb embert és a nőt a Földön” koronázzák. Ennek eredményeképpen ezek a CrossFitters általában a legtöbb CrossFit edzéshez tartják a legjobb időt. Például Joshua Bridges a kaliforniai La Mesa-ból, “Fran” ideje 2:04, míg számos más játék versenytársa 2:10 és 2:20 között van. Hasonlóképpen, Rob Orlando a Monroe-ból, Connecticutból, 593 lbs. Más csúcsú CrossFittersnél pedig egy 550 lbs.

Követő edzések

A CrossFit sportolók különböző erőforrásokat használnak az edzés előzményeinek rögzítésére és nyomon követésére. Az erőforrások közé tartozik egy online edzésnapló vagy napi WOD tervező. Az online edzésnaplók lehetővé teszik, hogy összehasonlítsd a legjobb időket a világ más sportolóival. Bármely naplózási erőforrás nyomon követi az edzésedet és az edzést jellemzőket a későbbiekben.