A legjobb módja annak, hogy éjszaka meleg legyen a baba szobája

A takarók és egyéb puha tárgyak a baba ágyában növelik a fulladás és a hirtelen halálos kimenetelű halálos megbetegedés (SIDS) kockázatát. Ez lehet, hogy úgy érzi, mintha meg kellene futtatnia a hőt, hogy megtartsa a takaró nélküli baba melegét, de ha a szoba túl meleg, a MedlinePlus szerint növeli a SIDS kockázatot is. A legjobb megoldás az, hogy olyan stratégiákat hajtson végre, amelyek megtartják a baba szobáját, miközben a szokásos ruháit viseli.

Cserélje ki a sima ablakokat az óvodában. Fedje le a régi ablakokat műanyag lepedővel, és telepítsen nehéz burkolatokat, ha az új ablakok nem szerepelnek a költségvetésben. Ürítsen ki nagy lyukakat, hogy ne maradjon rajta.

Tisztítsa meg a fűtőcsatornákat, és győződjön meg róla, hogy nyitva vannak. Ellenőrizze, hogy szőnyegek vagy bútorok nem zárják-e be a szellőzőnyílást, és hogy a hő szabadon áramlik a helyiségbe.

Fedezze le a baba matracát a hő tartására tervezett lapokkal. Használjon puha flanellemezt, és győződjön meg róla, hogy szűk a baba matracánál.

Mozgassa a bölcsőt az ablakból.

Helyezzen fűtőtasztót a baba ágyába. Kapcsolja be néhány perc múlva, amíg a baba alszik, hogy melegítse fel a hideg lapokat. Távolítsa el a fűtőpárnát, és ellenőrizze, hogy a matrac csak meleg, de nem forró, mielőtt felhelyezné a gyermeket.

Helyezzen termosztátot a baba szobájában a hőmérséklet méréséhez. Tartsa a hőmérsékletet 70 és 72 fok között a Baby Center ajánlása szerint.