A legjobb módja annak, hogy megszabaduljunk a mély ráncoktól

Mély ráncok – azt szeretné, hogy az öregedés természetes részeként vonja össze őket. Azok számára, akik úgy gondolják, hogy az idősödő kecsesen túlértékeltek, azok a barázdák, amelyek meghatározzák a homlokát és a mosolyodat, sokkal kevésbé köze van ahhoz, Míg az over-the-counter krémek javíthatják a finom vonalak megjelenését, a mély ráncok megkövetelik a nagy fegyvereket. A mély ráncok megszabadulásának legjobb módja a dermatológus vagy egyéb minősített bőrápolás az értékelés és a kezelés területén.

Konzultáció ütemezése. Keressen olyan bőrgyógyász vagy más orvos, aki bizonyította a bőrápolási terápiában szerzett tapasztalatait. A konzultáció ütemezésénél ne félj kérdezze meg a kemény kérdéseket arra vonatkozóan, hogy az orvos milyen hosszú ideig végzett a kozmetikai eljárásokkal és hány betegen. A száj-beszéd egy másik meglehetősen megbízható módszer a szakképzett bőrápolási orvos szimatolására. Napjainkban szinte mindenki ismeri valakit, akinek kozmetikai eljárása van.

Teljes mértékben vegyen részt a konzultációs folyamatban. Ez komoly gyógyszer, amely kellemetlen eredményeket hozhat, ezért tájékoztatni szeretné az összes lehetőséget és mellékhatást. Probléma lehet a kozmetikai jellegű, de egy jó orvos szeretne tudni az egészségi állapotáról, és fizikai vizsga lesz. Meg kell osztania vele egy listát az összes jelenleg alkalmazott gyógyszerről és kiegészítésről. Legyen készen áll arra, hogy őszintén beszélhessen az orvossal az elvárásaidról.

Fontolja meg a mély ráncok Botox kezelését. Bár nem állandó javítás, jó néhány hónapig jó eredményt fogsz élvezni. Pihenjen az eljárás során. Annak tudatában, hogy mire számíthat, hosszú utat fog tartani ahhoz, hogy hűvös és nyugodt legyen. Az orvos egy vékony tűt használ egy vagy több injekció beadása érdekében a problémás területeken. A legmélyebb ráncok esetében a Mayo Clinic szakemberei azt mondják, hogy akár öt injekciót is igénybe vehet a kívánt eredmény elérése érdekében. A kényelmetlenségnek azonban minimálisnak kell lennie, és az állásidő elhanyagolható. Mindössze annyit kell tennie, hogy halkan és nyugodtan feküdjön az öt-tizenöt percig, ami a Botox kezelés befejezéséhez fog vezetni.

Fontos fontolóra venni a mély ráncokat, ha nem vagy kellemes a Botox. Ez a mély ránctalanítás módszere felborítja ezeket a depressziós (és depressziós!) Problématerületeket. Ismét a lágyszövet-töltőanyagok nem adnak állandó hatást, de több hónapig fiatalosabb megjelenést biztosítanak Önnek, készen kell állnia arra, hogy feladja a testzsírt. Gondolj arra, hogy zsírleszívás egy apró léptékben, mivel az orvosa javasolhat egy puha-szöveti töltőanyagot, amely a saját testzsírjából áll. A legtöbb beteg kényelmesebbnek érzi ezt a lehetőséget, mint a szarvasmarha-kollagén és más idegen anyagok befogadásának lehetőségét. Az American Society for Dermatological Surgery azt mondja, hogy a zsírszerzés során az orvos donort zsírt kap a combjaitól vagy a fenekeitől kis kanülön keresztül. A zsírt ezután beinjekciózza a mély ráncokba.

Fedezze fel az arc lift lehetőségét. A mély ráncok kezelésének anyja, az arckozmetika nagy műtét, amely magába foglalja az arc- és nyaki bőr vágását és emelését. Ez azt jelenti, hogy szigorúbb felkészülést kell készíteni, mint Botox vagy lágyszövet-töltőterápiára. Reális elvárásoknak tartja, hogy az Amerikai Társaság műanyag sebészei szerint másokkal, akik hasonló műtétet végeztek és a mellékhatásokat és szövődményeket kutatják. Orvosának fontos szerepet kell játszania ebben a folyamatban, ösztönözve arra, hogy teljes körű tájékoztatást kapjon. A bőrt lazítják, feszítik, eltakarják és visszaállítják, ezzel meghúzva és simítva a mély ráncokat és az elöregedéssel járó elhajlást. A műtét utáni helyreállítás általában rövid, a varratokat egy héten belül eltávolítják. Valószínűleg lesz ideiglenes maradt duzzanat és zúzódás, de a hideg tömörítés segíthet enyhíteni ezt a mellékhatást. “Az arcfelhajtó minden bizonnyal nagyobb kockázatot jelent, és jelentős erőfeszítés, idő, baj és pénz befektetése, de az eredmények észrevehetőek lesznek Évek óta, szemben a hónapokkal. Ezután visszatérhet az idősödő kecsesen.