A legjobb módja annak, hogy mikrohullámú kukoricát a cob

A kukoricát a mikrohullámú sütőben főzzük, hogy gyorsan és gyorsan felvehessük az aranyos és lédús nyári kedvenceiket az asztalra. Nem kell aggódnia a sütés, a selyem eltávolítása vagy a cobs áztatása előtt. A mikrohullámú sütőben a kukorica gőzzel főzik a héj belsejében, amely megőrzi a hőt a magban. A mikrohullámú sütés után a kukorica könnyen elcsúszik a héjból, amikor jó rázkódást ad, és hagyja figyelmen kívül azokat a bosszantó selymes szálakat, amelyek gyakran a kukoricához ragaszkodnak.

Helyezze a kukoricát a mikrohullámú sütőben, közvetlenül a forgó lemezen vagy egy mikrohullámú sütőlemezen. Ehhez csak elegendő mennyiséget adjon hozzá, amely kényelmesen elfér a mikrohullámú sütőben, enyhén egymástól.

Mikrohullámú a kukoricát magasan körülbelül 4-5 percig. Hagyja, hogy a mikrohullámú sütőben üljön még egy percig az ajtó zárva.

Óvatosan távolítsa el a kukoricát a mikrohullámú sütőből, sütőkosárú keszty Vágja le a kukorica minden fülének szárának végeit, az alsó soros maggal együtt, egy éles séf késsel egy tiszta vágódeszkán.

Fogja meg az egyik kukoricabogár felső végét kesztyűs kézzel, és határozottan rázza fel a lepényt. A kukoricabogárnak jobbra kell csúsznia a héjból, mentes minden selyemből.