A legjobb módja annak, hogy tanítsa a 4 éves fiát golfozni

Earl Woods elkezdte képzést fia, Tigris számára, hogy golfozni kezdjen 10 hónapos pályafutáskor. Tiger egy golfklubot lengett, mielőtt sétálni tudott volna. Nem minden gyermek egy golfzene, amelyet a nagyságra szántak. A golf egy frusztráló sport, amely évekig – ha nem évtizedekig – évekig tart. Mindazonáltal minden gyermek megtanulhatja szeretni a játékot, és a játékot a fiadnak taníthatja, mindkettő számára remek, megosztott élmény lehet.

Legyen szó

A Golf Digest “a” fiatalabb gyerekeknek “szánt szülők számára” többet játszanak, kevésbé tanít “megközelítést javasolnak, a tanóráknak legfeljebb 30 percet kell tartaniuk, és csak 10 percet kell elkötelezni a tényleges tanításra. Versenyek: A szélmalmok és a nevető bohócok kihívása a mini golfpályán: tegyen meg mindent, amellyel a golf játékát szórakoztathatja, szóval a fia még inkább szeretne lenni a játék körül, és jobban szeretne lenni.

Hangsúlyozza a rövid játékot

Kezdje el minden gyakorlatot a fiával a zölden. Rövid puttokkal dolgozz és fokozatosan dolgozz ki. A forgácsolás nem igényel sok lendületi beállítást a löketről, ezért lépjen ki a zöldből és dolgozzon rövid játékának ezen a területén. Amint elmozdulsz a zöld színektől, a fiúnak fokozatosan meg kell hosszabbodnia a hátsó lengésében, amíg természetesen nem alakul ki következetes, teljes lendület, ami a legnehezebb dolog a linkekhez igazodni.

Tábor vagy csoportos órák

Néhány gyermek a legmegfelelőbben tanul a csoportos környezetben, ahol tanulhatnak társaik mellett. Ha érdekel, jegyezd fel a fiát egy táborban vagy egy golf szakember által tanított csoportos órákon. A fiú megtanulja a játék minden aspektusát, beleértve a megfelelő golf etikettet és a sport szabályait. A csoportos órák és a heti nyári táborok lényegesen olcsóbbak, mint az egyéni, egy-egy órák.

Vegyen részt a tanfolyamon

Gyakoroljon egy par-3-as pályát, és elkerülje azokat a hosszú par-5s-eket, ahol még akkor is küzdhetsz, ha eléred a zöldet a szabályozásban. Próbálj csak pár lyukat játszani, mivel a fiának nehézségei lehetnek, hogy teljes körben maradjanak. Könnyebbé tegyük a dolgokat, és hagyjuk, hogy a fiuk a zölden lövöldözve lövöldözze a labdát, és mozgassa labdát a durva területről a hajóútra. Végül, játszani a késő délután, amikor a tanfolyam kevésbé elfoglalt. Nem fogod üldözni, vagy komoly játékosokat tartani, és te és a fiadnak rengeteg ideje lesz az első körök élvezetéhez.