A legjobb tricep edzés, amely csak egy göndörököt használ

A szoros markolattal végzett curl bár gyakorlatok segítenek a tricepszis terület hatékony kezelésében a hátsó felkar elszigetelésével. A szorítónyomás nagyobb hangsúlyt fektet a karokra és a mellkasra és a vállakon kevésbé erőre. A görgős rúd használatának egyik előnye, hogy kevésbé feszíti a csuklóit, mivel az ívelt rúd lehetővé teszi a csuklóinak, hogy könnyebben kezeljék a súlyterhelést, mint egy egyenes rúd. A legjobb göndörítő triceps edzés olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek a tricepszis minden egyes fejét eltalálják.

Anatómia

A triceps brachii izom a kar hátsó felsõ része mentén halad. A tricepsz középső fejből, oldalsó fejből és hosszú fejből áll. A középső fej egy kicsi izom, amely a nagyobb hosszú fejhez van kötve, amely a tricepszis belső részének része. Az oldalsó fej a tricepszek külsõ része felé terelõdik, és a hosszú fejhez csatlakozik, hogy kialakulhasson az áhított patkó izom alakja, amelyet sok testépítõ kíván.

Zárja be a Grip Bench Press-ot

A szorító markolat segítségével növelhető a teljes tricepszis izmok tömege. Legyünk egy lapos padon, és egy spotter kézzel egy curl bár. Tarts ki egy keskeny fogást, a kezed kb. 8 hüvelyk távolságra, hogy hangsúlyt helyezzen a tricepsz. Lassan engedje le a rúdot, amíg meg nem ér a mellkasához, és tartsa a könyökét a testhez közel. Nyomja felfelé a göndörököt a karjainak meghosszabbításával és folytassa a mozgást addig, amíg a karjait teljesen ki nem húzza. Csináljon négy darab 12 ismétlést a méret és az erő növeléséhez a tricepszekhez. Pihenjen 60 másodpercig az egyes készletek között.

Koponya aprítók

A koponyás törőgépek, amelyeket francia préseknek is neveznek, alakíthatók ki a tricepszek régiójában. Legyen egy lapos padon. Legyen egy spotter kézzel egy göndörítőt. Fogja meg szorosan a súlyzót, és mozgassa a súlyát a fejeden, teljesen kiterjeszti a karját. Hajlítsa meg a könyökét, hogy csökkentse a súlyát. Mozgassa kissé a könyökét, hogy a bár a fej mögé mozdulhasson. Nyomja meg a sínt úgy, hogy karjait teljesen megnyújtja. Csináljon négy darab 15 ismétlést, hogy meghatározza a tricepszek izmait és pihentesse 60 másodpercig az egyes készletek között.

tippek

Kiegészítse a göndörlős mozdulatait olyan tréningekkel, mint a tricepszek és a súlyzókkal. A legkülönbözőbb mozdulatokkal ellátott, jól körvonalazott edzésprogram segít megnövelni a méretét, erősségét és definícióját a tricepszekhez. Melegítsd fel öt perc könnyű kocogást az edzésed előtt, hogy vért vigyen a tricepszbe. Stretch öt-tíz percig, hogy előkészítse az izmok intenzív ellenállóképességet. A súlyemelő program megkezdése előtt konzultáljon orvosával.