A marhahústermékek tápértékét

A név ellenére az édes kenyér nem cukortartalmú, sem tésztaalapú termék, hanem inkább az állatok hasnyálmirigye és nyelőcsöve. A marhahústermékek tehenekből származnak, fehérben gazdagok, de magas zsírtartalmúak is. A marhahústermékek magas kalóriát tartalmaznak, így nem feltétlenül megfelelőek a diétázáshoz. A marhahúsleveseket rántva és rántott, de pörkölt vagy roston sültek is.

Kalória

A marhahús kenyér kalória-sűrű, mint 4 oz. Főtt rész 360 kalóriát tartalmaz. Ez az összeg a napi ajánlott bevitel 18 százaléka, és több mint más marhahústermékek, mint például a bélszín steak, amely 145 kalóriát tartalmaz 4 oz-nál. szolgáló. A marhahús édes kenyér nem ideális diétázásra, mivel 42 perc úszási köröket, vagy egy órát és 39 perc súlyemelést igényel, hogy 360 kalóriát égessen.

Zsír

A marhahústermékek magas zsírtartalmúak. Minden 4 oz. Az étkezés 28 g zsírt tartalmaz, közel 10 g telített zsírral. A táplálék-zsír szükséges tápanyag a megfelelő egészségért, bár túl sok akadályozhatja a testsúlyának kezelésére irányuló kísérleteit, mivel kalória-sűrű. Továbbá túl sok telített zsír növelheti a szívbetegség kockázatát. A szívbetegségek kockázatának csökkentése érdekében a napi 15 g-os zsírpótlást korlátozza.

Fehérje

A marhahústermékek gazdag fehérjeforrás, mindegyikben 25 g. adag. A fehérje létfontosságú tápanyag, mivel a testet az aminosavakkal látja el, melyeket a testszövetek felépítéséhez és javításához és más fontos funkciók elvégzéséhez szükséges. 4 oz. A marhahústartalmú édességek 1 g-os fehérjét biztosítanak, mint egy 4 oz. Bélszín steak kiszolgálása.

Szénhidrát

A marhapörköltek nem tartalmaznak szénhidrátot. A szénhidrátok energiájával energiát táplálnak, így a fogyasztásuk hasznos lehet a testmozgáshoz. Azonban a szénhidrátok korlátozása bizonyos körülmények között előnyös lehet, a “The British Journal of Nutrition” 2011. áprilisi számában végzett tanulmány azt sugallja, hogy a magas fehérjetartalmú, de alacsony szénhidráttartalmú étrend nagyobb súlycsökkenést eredményezhet, mint a magasabb szénhidráttartalmú étrend. Fontos, hogy mindig ellenőrizze orvosával, mielőtt bármilyen étrendet megkezdenél, mivel az igényei eltérhetnek.

A marhahúskenyér magas a koleszterinben. Minden 4 oz. A kiszolgáló 332 mg koleszterint tartalmaz, ami a napi javasolt bevétel 110 százaléka. A magas koleszterinfelvétel növelheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, így az American Heart Association napi 300 mg-os határértéket javasol.

koleszterin