Amely egy jobb mini trambulin: egy rugóval vagy anélkül?

A trambulinon pattogó – vagy, technikai értelemben, visszapattanás – szórakoztató és hatékony módja a kalóriák elégetéséhez, a csontsűrűség erősítéséhez, a szervek stimulálásához és a szalagok és ízületek védelméhez. Két fő típus a mini trambulinok: tavaszi trambulinok és bungee cord trampolinok. A megfelelő típusú trambulin kiválasztása az Ön konkrét céljaitól függ – de a legtöbb esetben a bungee cord trambulinoknak a legtöbb előnye van.

A tavaszi villamosok előnyei

A tavaszi trambulinok – amelyek a trambulin szőnyegét az acélrugókkal összekötik a trambulin peremével – hasznos segítséget nyújtanak. Először is, inkább olcsóbbak és szélesebb körben elérhetőek, mint a bungee trambulinok. Keményebb pattogásuk is van, ami lehetővé teszi, hogy a visszapattanó “kocogjon” a trambulinon, kemény felület utánozva, de kevesebb hatással, mint a földön futni. A rugalmasságot kevéssé rugalmasabbaknál az acélrugók hasznos segítséget nyújtanak a visszapattanáshoz.

A Tavaszi Trambulinok hátulja

A tavaszi trambulinokról azonban ismert, hogy keményebbek az ízületeknél. A visszapattanó – ahol a visszapattanó a trambulin egyik legjobb előnyét rögzíti – a rugókon sokkal kisebb, mint a bungee-zsinór, mert az acélrugók rövidebb felfüggesztése kevésbé rugalmas. És bár kevésbé drágák, kevésbé hajlamosak arra, hogy kevésbé jó minőségűek legyenek, a tavaszi trambulinokat használó szurkolók gyakran megtalálják magukat a trampolinok cseréjében és javításában, amikor az acélrugók rozsdásodnak meg vagy törnek. Mindezek miatt a bungee cord trambulinok kiváló választás.

Miért van a Bungee Cord Trampollin?

A bungee cord trambulinok, amint azt a név is sugallja, csatlakoztassa a trambulin szőnyegét a peremhez erős, rugalmas, csendes vezetékekkel. Ez a szerkezet nagy előnyökkel jár a trambulin jumper számára. Először is, a bungee cord trampolines védi és támogatja az ízületeket és az ínszalagokat, mélyebb és enyhébb ugrálást biztosítva. Ez viszont lehetővé teszi, hogy az izmok jobban és hosszabb ideig képesek legyenek a kalóriák elégetésére anélkül, hogy felesleges törzsük lenne a testen. Másodszor, a zsinórra való visszapattanás a nyirokrendszeri elváltozás néhány módja, ahol a legtöbb méreganyag tárolódik. A Rebounding ideális egyensúlyt kínál a gravitáció és a súlytalanság között, hogy ösztönözze a szervezeteket, és a szervezetben a fő és a kisebb izomzatokat dolgozza fel. Más alapvető funkciókat is szolgál, az emésztéstől a mentális egészségig. Végül a bungee trambulinok csendesebbek, robusztusabbak és megbízhatóbbak, mint a tavaszi trambulinok, így karbantartást és karbantartást igényelnek.

Get Bouncing

Amikor összehasonlítjuk a tavaszi trambulinokat a bungee cord trambulinokkal, az utóbbiak az okosabb választás. A bungee trambulinok a tavaszi trambulinok kockázatainak és hátrányainak köszönhetően a legfontosabb előnyöket nyújtják. Bárki, aki szórakoztató, biztonságos és hatékony edzésprogramot szeretne, fontolja meg a zsinórok visszapattanását. Csak győződjön meg róla, hogy felmelegíti az izmaidat, mielőtt 5-10 perc könnyű kardióval ugrik.