Amit a szülők a középiskolai végzettséggel viselnek

Gratulálok. Az a csecsemő vagy lány, akit a pelenkákba és a tollakba raktak, készen áll a sapkára és a ruhára, és átmegy a színpadon, hogy felvette a középiskolai diplomát. Értelmesen büszke vagy, és szeretné biztosítani, hogy a ruházat megfelelő legyen, amikor gyermeke teljesítményét az érettségi ünnepségen ünnepeljük.

Beltér kültér

Először is fontolja meg, hogy az ünnepség zárt térben vagy szabadban lesz. Mindkét esetben félig formális, üzleti vagy üzleti alkalmi öltözéket szeretne viselni, de a megfelelő környezetet is el kell viselnie. Ha a diploma a szabadban van, válasszon olyan felszerelést, amely megfelel a terület klímájának. Szeretne szépen kinézni, de kényelmes leszel is. Ha az érettségi fokozat zárt térben van, fontolja meg, hogy a terület légkondicionált-e. Könnyebb ruhát viselsz, ha az ünnepség az iskolai tornateremben vagy más légkondicionáló nélküli környezetben van.

Az iskola szabályzata

Ellenőrizze fia vagy lánya iskolájával, hogy lássa-e, hogy vannak-e öltözködési kódjai a vendégeknek az érettségi ünnepségen. A legtöbb középiskola meglehetősen rugalmas – azt akarják, hogy minden szülő látja a hallgatókat, de néhányan nem. Ha az iskola rendelkezik egy dress kóddal, tartsa be. Ritkán az iskolák megtagadták a bejutást azoknak a szülőknek, akiknek a ruhája nem felelt meg az iskolai szabványoknak.

Fathers

Az iskolákra vonatkozó speciális iskolai öltözõk betartásának hiányában az apáknak üzleti vagy üzleti alkalmi viseletre kell törekedniük. Az öltöny mindig megfelelő választás az érettségi ceremóniákhoz. A legtöbb középiskolában, egy pár ruha nadrág és egy gomb lenyomva, vagy anélkül, nyakkendő vagy póló elfogadható ruházat a férfi diplomás vendégek. Ne viseljen farmert, pólót, rövidnadrágot vagy egyéb alkalmi ruhát, és kerülj minden olyan ruhát, amely figyelmen kívül hagyná a figyelmet – a figyelmet a diplomásokra kell összpontosítani.

Az anyák

Az anyáknak félig formális vagy üzleti öltözéket kell viselniük. A ruhák jó választás, ugyanúgy, mint egy összehangolt szoknya vagy pantsuit. Minden ruhának jó ízlésűnek kell lennie, és nem túl csillogó vagy figyelemfelkeltő. Viseljen ruhát színekkel, amelyek jól össze vannak hangolva az iskolai végzettséggel. Nem akarsz összecsapni a képeket, amelyeket a diákjaival az ünnepség után fogsz venni. Tartsa a sminket, a kiegészítőket és az ékszereket alábecsült és ízléses.