Az átlagos súlycsökkenés a testmozgással és az étrenddel

A testsúlygyarapodás a kipróbált és igaz elvárás a testsúlycsökkenés miatt, de gyakran nehéz pontosan meghatározni, hogy mennyi súlyt veszít az ember a módszer használatával. A testsúlycsökkenés nagymértékben specifikus lehet minden egyén számára, és az étrend módosításától és a testmozgás mennyiségétől függ. A legjobb átlagos súlyveszteség számokat gyakran önmagukban jelentik.

Az Országos Súlyellenőrző Hivatal szerint, amely az étrenddel és testmozgással fogyott embereket követi nyomon, a testsúlycsökkenés 30-300 font. A fogyás átlagos időtartama több hétig akár 14 évig változik. Majdnem minden résztvevő jelentette az étrend használatát és a testmozgást mint a fogyás megközelítését.

Noha az étrend és a testmozgás által okozott átlagos súlycsökkenés nehézségekbe ütközik, a legtöbb egészségügyi szakember egyetért. A Nemzeti Szív-, Vér- és Tüdő Intézet, amely a táplálkozás módosítását és a napi fizikai aktivitást írja elő, azt ajánlja, hogy a testsúlycsökkenést 1 és 2 font között végezzük. heti. Más egészségügyi szakemberek hetente 1/2 és 1 font között lassabban javasolják. Olyan ember számára, aki 20 hetes programra vállal kötelezettséget, ez átlagosan 10-40 font súlycsökkenést jelent.

Az egészséges táplálkozás és a fogyás megközelítése, amely 250 napi kalóriahiányt okoz, heti 1 / 2lb-es veszteséget eredményezhet. Az a személy, aki több edzést tartalmaz, hogy napi 250 kalóriát égessen, így 500 kalóriás napi hiányt okozhat, egy heti 1 lb. veszteséget várhat. A testsúlycsökkenés gyorsabb lehet a program kezdetén, majd megszakad, ahogy a test étrendhez és testmozgáshoz illeszkedik. Az étrend és a testmozgás új módosításai befolyásolják a fogyás mértékét.

Az átlagos fogyás nem vonatkozik minden egyénre, mert számos tényező befolyásolhatja azt a sebességet, amikor a szervezet energiát fogyaszt. Mindegyiknek van egy másik anyagcseréje, amely a test méretétől, a nemétől és az életkorától függ. Ez arról számol be, hogy hány kalóriát veszít egy személy a pihentetéskor. Két olyan személy, aki egyidejűleg hasonló étrendet és edzést indít, különböző súlycsökkenési arányokat tapasztal, ha az egyik személy jelentősen idősebb vagy kevesebb izomtömeggel rendelkezik.

Statisztika

ajánlások

Megközelítés

szempontok