Mit csinálsz a felső hip-zsírlerakódásokról?

A csípőn magas zsírlerakódások csúnya dübörgést okozhatnak a nadrágod tetején. Ezek lehetnek az utolsó kis zsírok közül, melyeket a tested fogyasztható a fogyás során. Bár ez csalódást okozhat, ezeknek a zsírlerakódásoknak az elvesztése mindenképpen azt jelenti, hogy tovább folytatjuk azokat az erőfeszítéseket, amelyek megszabadulnak Öntől más testzsírtól.

Spot csökkentés

Nem tehetünk semmit, ha ezeket a zsírlerakódásokat kifejezetten meg lehet oldani. Az az elképzelés, hogy egy adott gyakorlat egy meghatározott zsírégető területre irányul – az úgynevezett “spot csökkentés” – egy mítosz. Amikor zsírt éget, teste többé-kevésbé véletlenül égeti meg a zsírt. Testtömegét egész testéből lefogyasztja, és “a tested egésze” magában foglalja a felső csípőjét. Ha elég hosszú ideig fogy, a csípőn lévő zsír végül is része lesz ennek a súlycsökkenésnek.

Általános súlycsökkenés

Az Ön legjobb cselekedete, hogy kezelje a zsíros lerakódásokat a felső csípőjén, több kalóriát éget, mint az enni. Ezt úgy teheti meg, ha kevesebb kalóriát fogyaszt, többet vagy mindkettő kombinációját. Bill Phillips, a “Body for Life” szerzője szerint a kombinált megközelítés a leghatékonyabb és élvezetesebb. Miközben folytatja a fogyás tervét, mérje fel a felső csípőjét egy mérőszalaggal minden második héten vagy úgy. Ez segíti nyomon a fejlődést és motivált marad.

Szakértői Insight

A “Négy órás testben” Dr. Tim Ferris egészségügyi kutatója megjegyzi, hogy a makacs zsírlerakódások – mint például a felső csípője – különösen frusztrálóak lehetnek, mert amikor tényleg tudatában vagy róluk, Beteg és fáradt a fogyás. A Ferris rendszeresen felszívja az ivóvizet, hogy megtartsa a hasát, és alkalmanként jutalmazza magának a nemfogyasztott fogásokat, és vegyen heti egy napot a diétájából. Bár ezek a gyakorlatok némelyike ​​lelassíthatja a fejlődést, az egyenesen és keskenyen tartják, és végül elveszítik azt a csípőzsírt.

Csípőgyakorlatok

A felső csípőnk gyakorlása nem növeli a zsírégetést ezen a területen. Azonban az izom vázát húzza a zsír alá. Ez a zsírégetés illúzióját és a csípő körüli mérhető csökkentést jelentheti hüvelykben. Ez a hatás valószínűleg az oka, hogy a spot csökkentés ilyen tartós fitness mítosz. Néhány, a felső csípőt célzó gyakorlatok közé tartozik a fekvő vagy ültetett lábszárcsák, az aerobik vagy a kardiogén kickboxok, valamint a jóga helyzete.