Mit használhatok a tatárkrém helyett a kókuszmakrák készítéséhez?

A tatárkrém savas por, kálium-hidrogén-tartarát, amely a bor előállításának mellékterméke. Ha a borkőstermék a sütőben lévő szódabikarbónát – egy bázist vagy alkáli – kombinációban keveredik, a szén-dioxid felszabadul. Olyan buborékokat hoz létre, amelyek könnyebbé és finomabbá teszik a sült összetevőket. A fogkőképződést gyakran megkérdezik a pirított tojásfehérjével készült receptek, vagy édesség receptek. Ha nincsenek a konyhában, vagy nem találnak tortabort a piacon, akkor vannak olyan összetevők is, amelyekkel helyettesítheti a receptjeit.

Tojásfehérje

A tartár krémet a megvert tojásfehérje stabilabbá teszi és a keletkező habot fehéressé teszi. A tojásfehérje enyhén lúgos, és a baktérkrém savasabbá teszi őket. Nem fogod elveszíteni annyi kötetet, amikor a tojásfehérjét más összetevőkre összeszorítja, amikor a tartár krémet használja. Ez igaz a meringue, valamint a sült termékek, mint az angyal élelmiszer torta vagy makarons. A tartár krémet is stabilizálja a cukrot, megtartva azt a kristályosodástól, így az édes merengés stabilabbá válik. Megtorlódik a barnulás, hogy a sült termékek maradjanak krémesek és világosak.

pótlások

A tojásfehérjet legyőzve, ha nincs kavicskrémje, használjon egy kis citromlevet vagy ecetet. Ha a kókuszos macaroon receptje 1/4 ts. A tartármártyából, használjunk 1/4 ts. Vagy kevesebb citromlevet vagy ecetet. Egy percig verte meg a tojásfehérjét, hogy elszakadjanak és elkezdjen habozni. Add hozzá a citromlevet vagy az ecetet. Adj hozzá cukrot és egyéb összetevőket a receptje szerint.

Szódabikarbóna

Ha a makaróni recept szódabikarbónát és tartármártyát igényel – lehet, hogy ha van egy savas összetevő, mint a narancslé, akkor mindkét összetevő helyettesítheti a sütőport. A sütőpor mindkét tartályt és a szódabikarbórt tartalmaz. Ha a receptje 1 tk. A szódabikarbóna és 1/4 ts. Például a tartár krémet, cserélje ki őket 1 1/4 ts. Sütőport.

szempontok

Kerülje az alumínium edények és tálak használatát, mivel a borkő és az alumínium krémet kombinálják, ami a tojásfehérjét nem vonzó szürke színűvé teszi. Ha a recept irányítja Önt, hogy a tojásfehérjét egy serpenyőben melegítse fel a forró vízzel a cukorral és a kátránykrémmel, vagy távolítsa el a tartály krémet, vagy használjon rozsdamentes acél tálat vagy tálat. Ha a makaróni recept nem tartja be a tartár krémet, fontolja meg a sütemények könnyedségének növelését, stabilizálja a tojásfehérjét, és fehéren tartja a fehéreket a kontrasztot a pirított külsővel.