Mit kerékpározik a testen?

A gyakorlott kerékpárok alacsony ütemű edzést kínálnak ülő helyzetből. A levehető kerékpárok kényelmes helyzetet nyújtanak Önnek, amikor pedáloznak. Ez előnyös a fájdalomcsillapítók számára. Függetlenül attól, hogy a kerékpár melyiket használod, egy dolog biztos: kalóriát éget a gyakorlat során. Hozzáadott haszonként több izomot céloz meg a testen. Ez nem lesz nagy, de határozottan növeli az izomdefiníciót.

A quadriceps a comb elejét adja meg. Ez az izomcsoport két akcióval foglalkozik – csípő hajlítás és térdkiterjesztés. Amikor felemeli a combot a gyomrára, és egyenesíti a lábadat, elvégzi ezeket a lépéseket. Mindkettőt egy gyakorló kerékpár pedálozásával végzik.

A combnyúlványok a comb hátsó oldalán ülnek, és teljesítik a négysebességű – csípő hosszabbító és a térd flexió teljes ellentétes mozgását. Kihúzza a csípőjét, amikor a combját a gyomrától távolítja, és térdre hajlik, amikor a sarod közelebb kerül a seggéhez. Mindkét művelet a kerékpár mozgása közben nyomja meg a hajtókart.

A gluteus maximus, a medius és a minimus együttesen a “glutes”. Ez az izomcsoport képezi a fenékeket, és felelős a csípő kiterjesztéséért, hasonlóan a combnyúlványokhoz.

A csípő flexorok a csípőre hajlik, amint azt a név is jelzi. Ez ugyanaz a cselekvés, amelyik a négyüttható működik. Ezek az izmok az alsó gyomor területéről indulnak a combok tetején. A csípő flexorok fő izmai a psoas major és az iliacus. Anatómiai értelemben ezt az izomcsoportot az iopsoáknak nevezik.

A gasztronómia és a soleus alkotja a borjú izmokat. A gastrocnemius oldalirányú és középső fejét találja, amely közvetlenül a térd hátsó oldalán található. Az egyetem ül az ilyen izmok előtt, és mindkét rész kúpos az Achilles-ínhez. Gyógynövényes hajlítás során toborozza a borjú izmokat. Ez a művelet akkor történik, amikor hajlítsa a bokádat, és a lábujjaidat lefelé irányítja. A kerékpár pedálozásakor ezt úgy hajtod végre, ahogy kiterjeszti a lábát.

A tibialis elülső lefut a lejtő elején, és lefedi a nagy sípcsontot. Minden alkalommal, amikor dorsiflex a lábad, akkor ezt az izomot végezzük. A Dorsiflexion akkor következik be, amikor a lábujjakat a pedálozás során irányítja.

A négyfejű

combhajlító

fenék

Hip flexorok

Borjú

Tibialis Anterior

A rectus abdominis a nagy izom a gyomorban, amely hat kimondott szegmenset tár fel, ha valóban meg van határozva. Mozgó kerékpár pedálozásakor az abs-ot az egyensúly fenntartásához és erő létrehozásához végezzük. Nagyobb hatást gyakorol egy függőleges kerékpárra, mint egy fekvő kerékpár, mert nincs háttámlája.

A kerékpárok ellenállóképességgel vannak felszerelve. Ha felfordítja, növeli a szervezet munkaterhelését. Ne támaszkodjon a kormányra. Ez izomkiegyenlítéseket eredményez, és távol tartja a munkáját a testétől.

Rectus Abdominis

Tippek a gyakorló kerékpárokról