Olyan dolgokat, amelyeket egy 20 hónaposnak tanulnia kell

Minden kisgyermek saját tempójában fejlődik, és a fejlõdési mérföldkövek tekintetében széles körû normális. Vannak olyan tevékenységek, amelyek elősegítik a 20 hónapos tanulás tanulását, segítenek a megfelelő fejlesztésben, valamint kötődési lehetőségeket biztosítanak az egész család számára.

Bedtime rutinok

Az esti eljárásoknak nagyon korán kell indulniuk, hogy a gyerekek tudják, mire számíthatnak, és pozitív élmény lesz a kisgyermek számára. A pizsamában, a fogak fogmosásán és a történet elolvasásánál mindannyian részt kell venni a rutinban. 20 hónapon belül a kisgyermek elegendő ahhoz, hogy egy könyvet válasszon, és megoszthatja egy vagy két szót egy könyvben lévő képről. Az állati hangok készítése vagy a búcsúk kedvelt történetből történő befejezése általános képességek ebben a korban. A történet olvasása lefekvéskor segít kifejleszteni a kisgyermek nyelvét, hiszen akár naponta akár 10 új szót is megtanulhat.

Segítség

20 hónap múlva a kisgyerek másolni akarja, amit lát. A felnőtt munkát imitáló játékokat ebben a szakaszban nagyon szórakoztatónak tartják, és szereti segíteni a söprést, vákuumot vagy az ételeket közvetlenül mellette. Alapvető irányú egyszerű feladatok, mint pl. Blokkok dobozba helyezése, megfelelőek ebben a korban. Legyen óvatos, ha az utasításokat nagyon egyszerűvé teszi, elkerülve a több lépést. A kislány szeret kölcsönhatásban állni veled, ezért nagyra értékeli az ő erőfeszítéseinek dicséretét.

Művészet

A legtöbb 20 hónapos kisbabák képesek egy zsíros zsinegrel ragadni és élvezni egy papírlapon. A nem mérgező ujjfestés ebben a szakaszban is élvezetes lehet. Mivel a kisgyerekek élvezik az elkenődő élelmiszereket, a legtöbb élvezni ugyanazt a koptató technikát, hogy művészetet hozzon létre. Ez bölcs dolog ezt magasszékben tartani, hogy megtartsa a rendetlenséget, és ragasztja le a viaszpapírt a magasszék tálcáján, hogy megvédje. Helyezze a papírt a viaszpapírra, hogy a kisgyermek használni.

playtimes

A kisgyermekek ebben a korban nagyon érdeklődnek a kortárs csoportoktól és a lejátszási időpontoktól, de gyakran játszanak más gyermekekkel együtt, nem pedig együtt játszanak együtt. A Huggies azt ajánlja, hogy a 20 hónapos kisgyerekek ne legyenek több mint egy strukturált tevékenység naponta, mivel annyi tanulást és szórakozást hoznak létre saját innovatív ötleteik és szabad játékuk. A kisgyermek gyakran játszik játékokkal, állatokkal vagy akár élettelen tárgyakkal, és ez mind része a tanulási folyamatnak, és nem szabad elriasztani.