Track & field események gyerekeknek

A testmozgás fontos része a gyerekeknek, akik egészségesek. Valójában a Centers for Disease Control és Prevention azt sugallja, hogy a gyerekek mindennap legalább egy órát gyakorolnak a héten. Az egyik módja annak, hogy a gyermekek részt vegyenek a gyakorlás során a sportolás, mint például a pályán. A terepmunka a gyermekek számára is széles körű rendezvényeket biztosít, amelyek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy új sportágakat vegyen fel, vagy arra koncentráljon, amelyikben kiemelkedik.

Építsd a készségeket és az erőt

A gyermek számos előnnyel járhat a pálya menti versenyeken való részvételben, a legjelentősebb az erőkifejtés és az aerobik edzés hatása. Az erőkifejtés előkészítése a gyakorlatokon keresztül történő előkészítéshez, mint pl. A push-upok, a sit-upok és még az olyan tevékenységek is, amelyek egyes eseményekhez ingyenes súlyokat tartalmaznak. Az edzés erősíti az izmokat és erősíti a gyermekek csontjait. A futás és ugrással járó tevékenységek aerob előnyei segítenek megerõsíteni a szív- és érrendszeri és tüdõ izmokat, valamint segítenek a gyermekeknek a súly megtartásában.

Fuss hasonlóan a szélhez

A futó események egy lehetőség a pálya és a gyermekek számára. A rendelkezésre álló területektől és a rendelkezésre álló programoktól függően az események közé tartozhat az 50 méteres kötőjel, a 100 méteres kötőjel, a 200 méteres kötőjel, a 400 méteres kötőjel, a 800 méteres futás, a 1600 méteres futás és a 4 100 méteres relével, melyben négy résztvevő mindegyik 100 méteres pályán fut, a csapattársak között az egyes szakaszok végéig.

Milyen messze tudsz dobni?

A dobási események változhatnak attól függően, hogy milyen területen élsz, és a gyermeke számára elérhető pályamenti versenyeket. Az egyik legelterjedtebb gyalogverseny a pálya és a terepgyártók számára egy olyan softball dobás, amelyben a versenytársak versenyeznek, hogy a legtávolabbi softballot dobják. Általában más dobóversenyek, például lövés vagy gerelyhúzás, a gyermekek számára csak középiskolai vagy középiskolai szinten állnak rendelkezésre.

Ugrás és ugrás

A jumping lehetőségek a gyermek korától és helyétől függően is korlátozhatók. Általában a gyerekek ugráló eseményei jellemzően csak futó vagy álló hosszú ugrásokra korlátozódnak. Állandó hosszú ugrások a gyerek mögött állnak, és amennyire csak lehetséges, futás nélkül próbálják megugrani. A hosszú ugrások végrehajtása lehetővé teszi a gyermeke számára, hogy egy futó induláshoz jusson, ameddig ugrik, amennyire csak lehet, egy homokba. További ugró események nyúlnak ki a gyermekeidnek, ahogy idősebbek, például akadályok és pólusugrás.